Informasjon
Kategori:
Hud
Pris:
15000kr for 3 behandlinger
Aldersgrense:
20 år.

PRP vampyr behandling

Hva er PRP?

PRP er behandlingen som mange av Hollywoods stjerner nå benytter for å beholde ungdommens glans. Hollywoodkjendiser Angelina Jolie og Kim Kardashia er blant de som er store tilhengere av denne behandlingen!

PRP er forkortelse for Platelet Rich Plasma, eller blodplateberiket palsma på norsk, og kalles også for Dracula- eller Vampyrbehandling.

Hva kan PRP behandlingen gjøre for deg?

Redusere linjer og rynker

Jevnere hudfarge

Redusere porer

Redusere arr

Regenerer huden

Får sår til å gro

Reduserer strekkmerker

Forebygger hårtap og stimulerer hårvekst

Reduserer poser under øynene

Behandlingen benyttes vanligvis på ansikt og hals, men kan også benyttes på andre deler av kroppen. Ideelt i forbindelse med arr, sår og strekkmerker. Også perfekt ved tynn, hengende hud samt under øynene,som er svært vanskelig å behandle med konvensjonelle foryngende injeksjoner og laserbehandlinger.

I tillegg til det estetiske benyttes behandlingen også mye innenfor ortopedi, tannkirurgi og idrettsmedisin.

Hvilke prosesser skjer i forbindelse med behandlingen?

Behandlingen går helt enkelt ut på å bruke en av blodets komponenter kalt blodplater eller trombocytter. Blodplatenes funksjon i kroppen er å stoppe blødninger og reparere skader i blodårene og cellene. Blodplatene inneholder en rekke vekstfaktorer som aktiverer og fornyer kroppens celler, stimulerer hudens cellefornyelse, produksjon av collagen og elastin. Dette medfører til at huden får tilbake sin glød og fasthet. Behandlingsresultatet når sin topp etter ca. 3 mnd.

Hvordan foregår PRP behandlingen?

Dette er en helt naturlig behandling, da vi bruker ditt eget blod. Dette gjør vi ved å ta en blodprøve, som deretter sentrifugeres, slik at blodets egne vekst -/stamceller blir konsentrert og høstet ut. Deretter injiseres dette i de aktuelle områdene man ønsker å behandle. Dette er også en super forebyggende behandling. Det er alltid lettere å forebygge enn å reparere. For de som ønsker å kjenne minst mulig ubehag, kan man få lagt på en bedøvende krem på området som skal behandles.

Passer PRP behandlingen alle?

Hos Injeksjonsspesialisten har vi nedre aldersgrense på 20 år.

Vi kan behandle alle hudtyper, både kvinner og menn.

Behandlingen er helt naturlig og det er ingen fare for en allergisk reaksjon.

Vi behandler ikke gravide, blødere. Du må være frisk og ikke ha infeksjoesrnlaterte symptomer behandlingsdagen (feber, influensa, forkjølelse).

Vi behandler pasienter som bruker immunsuppressiva (cellegift, prednisolon).

Det er viktig å alltid informere om medisiner, sykdomshistorie, ulike kosttilskudd og allergier før en behandling.

Etter behandlingen:

Etter behandlingen vil man være rød og litt hoven i det behandlede området. Rødheten forsvinner som regel i løpet av de første 24 timene, hevelse etter ca. 48 timer. Blåmerker kan oppstå, disse forsvinner i løpet av 7 til 14 dager. Man kan  bruke en krem som heter Hirudoidkrem i etterkant av behandlingen for å redusere blåmerker.

Hvor mange behandlinger?

Det anbefales en pakke på 3 behandlinger for hudforbedring. Intervallene er 4 uker mellom behandlingene. Behandlings-effekten er langtidsvarende og de fleste trenger kun 1-3 behandlinger i året for å vedlikeholde resultatene.

Noen av våre mest populære behandlinger

Spørsmål? Kontakt oss

Tusen takk. Meldingen din er mottatt og blir behandlert så fort som mulig.
Oops! Noe gikk galt. Prøv på nytt eller ring oss.

Adresse

Nordre gate 2, i 2. etg (ikke heis)
7011 Trondheim

Resepsjon

Tlf 909 95 555

Åpningstider

Mandag 09.00 - 15.30.
Tirsdag - fredag 09.00 - 16.00